Plantella Specialno gnojilo za orhideje

Specialno tekoče gnojilo za orhideje

Specialno tekoče gnojilo, ki zagotavlja bujno in dolgotrajno cvetenje vseh vrst orhidej.

  • Idealna kombinacija glavnih hranil in mikrohranil za vse vrste orhiej
  • Spodbuja pravilen razvoj korenin, čudivit videz in bujno cvetenje v živahnih barvah
  • Gnojenje z zalivanjem ali škropljenjem
  • Majhna poraba;
  • Preprosta uporaba: dodan merilni lonček za odmerjanje gnojila.

Pakiranje: 250 mL

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Plantella Specialno tekoče gnojilo za orhideje

Plantella Specialno tekoče gnojilo za orhideje ima posebej razvito formulo za potrebe teh cvetočih sobnih rastlin. Sestava gnojila je zasnovana tako, da spodbuja zdrav razvoj korenin, krepko rast in obilno cvetenje. Z redno uporabo našega gnojila boste zagotovili, da bodo vaše orhideje bujno in obilno cvetele skozi vso rastno obdobje. Obilje živahnih in dolgoživih cvetov pa bo vaš dom napolnilo s čudovitimi barvami.

Prednosti

  • Številni cvetovi in več cvetnih nastavkov;
  • Dolgotrajno cvetenje;
  • Čvrsti zeleni listi;
  • Majhna poraba;
  • Preprosta uporaba: dodan merilni lonček za odmerjanje gnojila.
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula gnojila je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Plantella Specialno tekoče gnojilo za orhideje vsebuje skrbno izbrano kombinacijo hranil: NPK 6-8-7 in mikrohranil, ki je ključna za zdrav razvoj teh cvetočih sobnih rastlin. Tako bodo vaše najljubše orhideje prejele vse, kar potrebujejo za močan koreninski sistem, krepko rast, lepo in zdravo listje in bujno cvetenje.

Preprosta uporaba:

Plantella Specialno tekoče gnojilo za orhideje je enostavno za uporabo. Preprosto ga odmerite v merilnem pokrovčku, razredčite v vodi in zalijete rastline po navodilih na embalaži.
Priporočamo redno uporabo še posebej med aktivno rastno sezono, da zagotovite optimalne rezultate in dolgotrajno cvetenje.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Naše gnojilo bo zagotovilo, da bodo vaše orhideje vedno v najboljši formi. Izberite naše gnojilo za orhideje in vzgojite svoj prekrasen cvetlični raj, poln barv in cvetov.

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Doziranje:

V 1 L vode raztopite 10 ml gnojila in s pripravljeno raztopino zalivate rastline.

Gnojilo pretresite in z merilnim pokrovčkom odmerite ustrezno količino gnojila in s pripravljeno raztopino rastline zalijte. S pripravljeno raztopino zalivate ali po listih pršite orhideje enkrat na 2 tedna v času cvetenja. V času mirovanja gnojite enkrat mesečno.

***

Shranjevanje: Hranimo zaprto v originalni embalaži v suhem in zračnem prostoru na sobni temperaturi. Informacije o varnosti in okolju: Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Po uporabi temeljito umiti roke. Odstraniti vsebino / posodo  v skladu z lokalnimi predpisi. To gnojilo vsebuje sečnino, ki lahko vpliva na kakovost zraka. Odvisno od lokalnih pogojev je treba sprejeti ustrezne sanacijske ukrepe.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

S Plantello do zavidanja vrednih orhidej

Morda vam bo prav tako všeč…

Video