Bio Plantella Start

Specialna BIO zemlja za setev in pikiranje

Visokokakovostna specialna zemlja iz najkakovostnejših šot za prve setve in pikiranje. Mladim rastlinam nudi idealne pogoje za razvoj korenin in krepko rast.

  • bio zemlja za prve setve in pikiranje

Pakiranje: 20 L, 50 L

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Bio Plantella Start – specialna zemlja za setev in vzgojo sadik

Bio Plantella Start je specialna zemlja za setev, vzgojo in presajanje sadik. S posebej prilagojeno sestavo omogoča hiter razvoj koreninskega sistema. pH vrednost in vsebnost hranil v zemlji sadikam zagotavlja vse potrebne hranilne snovi za razvoj korenin mladih rastlin in sadik.

Kombinacija šot skrbi za optimalno zadrževanje vode v zemlji. Ker ima zemlja zelo fino mleto strukturo, ustvarja idealno razmerje zraka in vode v območju korenin, da se te lahko pravilno razvijajo.

Prednosti

  • Zagotavlja zdrave in močne sadike.
  • Vsebuje 100% naravno šoto.
  • Zagotavlja idealne pogoje za rast mladih rastlin.
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula substratov je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Substrati Plantella in Bio Plantella vsebujejo najkakovostnejšo šoto in hranljive snovi prilagojene potrebam rastlin, imajo točno določeno pH vrednost in uravnan vodno-zračni režim. Preverjeno pa so tudi čisti (brez polutantov, plevelov in drugih nečistoč) in zato primerni za varno uporabo.

Bio Plantella Start vsebuje skrbno izbrano kombinacijo sestavin, ki je ključna za zdrav razvoj vseh vrst sadik: zelenjave, zelišč, sadnih pa tudi okrasnih rastlin: najkakovostnejše šote, vsa potrebna hranila in mikrohranila. Tako bodo vaše rastline prejele vse, kar potrebujejo za razvoj močnega koreninskega sistema in krepko rast.

Preprosta uporaba:

Bio Plantella Start je enostavna za uporabo.

100 % naravno in ekološko

Bio Plantella Start je odlična naravna izbira za vzdrževanje zdravega, trajnostnega in ekološkega vrta.  Surovine so v skladu z ekološko uredbo ES in njenimi spremembami in so primerne za ekološko pridelavo.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali ste izkušen vrtnar ali začetnik, bo naš substrat za sadike vsekakor izboljšal vaše vrtnarske spretnosti in prinesel čudovite rezultate. Izberite subtrate Plantella in vzgojite svoj prekrasen vrt doma, na balkonu ali pred hišo.

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Pri setvi, pikiranju, pripravi potaknjencev je ključnega pomena primeren substrat. Ta bo mladi rastlini omogočil idealne pogoje za rast. Seme oziroma potaknjence posadite v šotni lonček, napolnjen s substratom Bio Plantella Start. Po tem zemljo nekoliko orosite.

Za hitro kalitev priporočamo, da se substrat nikoli v celoti ne presuši. V času kalitve zaradi dodanih hranil dodatno dognojevanje ni potrebno. Po ukoreninjenju pa je potrebno rastline dognojiti. Izbrite tekoče organsko gnojilo Bio Plantella Vrt .

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Bio Plantella skrbi za vaš bogat in zdrav pridelek

Morda vam bo prav tako všeč…